Neymar, audiat timp de cinci ore în procesul în care este acuzat de viol

Fotbalistul brazilian Neymar (27 de ani) a fost audiat, joi, la Sao Paolo, timp de mai bine de cinci ore, în procesul în care este acuzat de viol de către fotomodelul Najila Trindade (26 de ani).

656 afișări
Imaginea articolului Neymar, audiat timp de cinci ore în procesul în care este acuzat de viol

Neymar, audiat timp de cinci ore în procesul în care este acuzat de viol

După cinci ore petrecute la secţia de poliţie din Sao Paolo, Neymar, aflat în cârje după accidentarea suferită în timpul meciului amical Brazilia - Qatar 2-0, a stat puţin de vorbă şi cu jurnaliştii, arătându-se destul de relaxat în ceea ce priveşte verdictul cazului: "Vreau să mulţumesc oamenilor care m-au susţinut şi mi-au transmis mesaje. Sunt calm, adevărul va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Vreau doar ca această poveste să se termine cât mai rapid posibil".

Potrivit TV Globo, fotbalistul brazilian s-a apărat în faţa anchetatorilor, spunând că relaţia sexuală cu Najila Trindade a fost una acceptată de femeie, iar ea a fost cea care a cerut să fie pălmuită.

Atacantul campioanei Franţei, PSG, a fost acuzat de viol, o agresiune sexuală care, potrivit victimei, s-a întâmplat într-o cameră a unui hotel din Paris în data de 15 mai. Neymar, pentru a se apăra, a postat pe contul lui de socializare, sâmbătă, 1 iunie, un filmuleţ în care a povestit ceea ce s-a întâmplat şi a arătat şi toată discuţia pe care a avut-o cu femeia. În cadrul conversaţiei au apărut şi poze trimise de această, imagini în care tânăra era în poziţii indecente şi dezbrăcată.

Taguri:
neymar,
viol,
audieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici