Nico şi Vlad Miriţă, cântă imnul României la meciul lui Diaconu

Reprezentanţii României la ediţia din acest an a concursului Eurovision, Nico şi Vlad Miriţă, vor interpreta imnul României la gala de box profesionist din 19 aprilie, de la Bucureşti, în cadrul căreia Adrian Diaconu va lupta pentru titlul mondial interimar la categoria semigrea, versiunea WBC.

12 afișări
Imaginea articolului Nico şi Vlad Miriţă, cântă imnul României la meciul lui Diaconu

Nico şi Vlad Miriţă, interpreţii imnului României la gala de box profesionist de la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de organizatorii galei, care au mai precizat că există tratative pentru ca imnul Statelor Unite, ţara din care provine adversarul lui Diaconu, Chris Henry, să fie interpretat de o vedetă americană.

Potrivit organizatorilor, preţurile biletelor la gala din 19 aprilie vor varia între 10 lei şi 500 de lei, aceastea putând fi achiziţionate de pe site-ul bilet.ro şi din reţeaua de magazine partenere. Sala Ioan Kunst Ghermănescu va avea o capacitate de aproximativ 6.100 de locuri pentru această gală, care va începe la ora 18.30, în interior urmând a fi instalate mai multe ecrane care să permită o vizibilitate bună şi spectatorilor aflaţi în partea superioară a arenei.

Nico şi Vlad Miriţă vor participa la semifinala Eurovision care va avea loc pe 20 mai, la Belgrad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici