Nicolae Ungureanu este noul antrenor al Universităţii Craiova

Tehnicianul Nicolae Ungureanu este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, urmând ca interimarul Daniel Mogoşanu să ocupe funcţia de director tehnic sau manager tehnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

112 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ungureanu este noul antrenor al Universităţii Craiova

Nicolae Ungureanu este noul antrenor al Universităţii Craiova (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Ungureanu nu are Licenţa Pro de antrenor, însă este înscris la cursurile aflate în derulare şi va avea aprobarea de a sta pe bancă la meciurile echipei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici