Nicoleta Grasu, locul 8 la aruncarea discului, în Liga de Diamant

Sportiva Nicoleta Grasu s-a clasat pe locul opt în proba de aruncare a discului, vineri seară, pe Stade de France, la reuniunea de atletism de la Paris Saint-Denis, a şaptea etapă a Ligii de Diamant.

124 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Grasu, locul 8 la aruncarea discului, în Liga de Diamant

Nicoleta Grasu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Grasu a avut o aruncare de 55,59 metri, în timp ce câştigătoarea probei, australianca Dani Samuels, a reuşit să arunce discul la 61,81 metri.

Pe locul doi s-a clasat croata Sandra Perkovic (61,46), iar poziţia a treia a fost ocupată de atleta franceză Melina Robert-Michon (61,04).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici