Antrenorul Nicolo Napoli crede că Poli Iaşi poate evita retrogradarea din Liga 1

Antrenorul principal al echipei de fotbal Poli Iaşi, Nicolo Napoli, a prefaţat marţi meciul restanţă de joi, din etapa a 24-a a campionatului, contra celor de la FC Viitorul, declarând că echipa sa are şanse de a evita retrogradarea dacă obţine 6 puncte din următoarele meciuri.

87 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Nicolo Napoli crede că Poli Iaşi poate evita retrogradarea din Liga 1

FOTO: Antrenorul principal al echipei Poli Iaşi, Nicolo Napoli

Nicolo Napoli nu îi poate folosi în meciul cu Viitorul pe Mihalache, Flores şi Cristea, accidentaţi, dar nici pe Baxevanos şi Platini, suspendaţi. La conferinţa de presă de marţi, tehnicianul ieşenilor a făcut precizări privind situaţia sa la echipă.

„Am hotărât să rămân la Iaşi. Cred că avem şanse să evităm retrogradarea. În cele două meciuri rămase până la playoff cred că putem câştiga şase puncte. Am reuşit să-mi fac o părere despre fiecare jucător şi locul în clasament nu reflectă valoarea lor", a spus Nicolo Napoli.

Referindu-se la meciul cu Viitorul, Napoli consider că este un meci greu, dar echipa sa se va mobiliza şi va încerca să facă un meci bun, pentru a lua toate cele trei puncte.

„Avem încredere, echipa a jucat bine cu Dinamo şi o repriză cu Clinceni. Am vorbit cu băieţii şi sper că au înţeles ce joc doresc de la ei. Avem nevoie de linişte şi avem nevoie de puncte. Însă fără linişte nu se pot face puncte” a mai declaran tehnicianul italian al ieşenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici