Niculae se teme de echipele mici pentru că nu au nimic de pierdut

Atacantul echipei Dinamo, Marius Niculae, a declarat, marţi, că cea mai mare teamă i-o inspiră formaţiile "mici", care nu au nimic de pierdut şi îşi dau viaţa pe teren pentru a obţine un rezultat pozitiv.

6 afișări
Imaginea articolului Niculae se teme de echipele mici pentru că nu au nimic de pierdut

Niculae se teme de echipele mici pentru că nu au nimic de pierdut

"De echipele mici îmi este cel mai teamă, pentru că nu au nimic de pierdut şi îşi dau viaţa pe teren. Ne-am obişnuit că oricine se află pe locul întâi să fie supus la presiuni, dar asta ne întăreşte", a spus Niculae.

Atacantul dinamovist a menţionat că preşedintele executiv, Cristian Borcea, le-a cerut jucătorilor liderului "să se trezească". "Cristi Borcea a zis să ne trezim, pentru că ne-am luat avânt după meciul cu Pandurii şi asta ne-a costat la Mediaş", a completat Niculae, care a precizat că va accepta să stea pe banca de rezerve, în cazul în care antrenorul Mircea Rednic, va decide rotirea atacanţilor, dar că acest lucru nu îl va bucura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici