Norbert Varga a suferit o ruptură de ligamente la genunchi şi va fi indisponibil cinci luni

Mijlocaşul echipei Unirea Alba Iulia, Norbert Varga, care s-a accidentat în meciul de vineri, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul stâng şi va fi indisponibil aproximativ cinci luni.

97 afișări
Imaginea articolului Norbert Varga a suferit o ruptură de ligamente la genunchi şi va fi indisponibil cinci luni

Norbert Varga a suferit o ruptură de ligamente la genunchi şi va fi indisponibil cinci luni (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Examenul RMN efectuat de jucător, luni, la Cluj, a relevat ruptura unui ligament încrucişat anterior la genunchi şi obligativitatea intervenţiei chirurgicale, situaţie în care fotbalistul în vârstă de 30 de ani va rata finalul acestui sezon, urmând a reveni pe gazon abia peste 4-5 luni.

"Nu-mi vine să cred ce am păţit la o fază banală. E o veste foarte proastă, atât pentru mine, cât şi pentru familie, mai ales acum când începusem să joc titular la Unirea", a afirmat mijlocaşul defensiv venit în vară de la Wisla Cracovia.

Partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ a fost ultima din acest campionat pentru mijlocaşul unirist Norbert Varga. În minutul 65 al jocului cu echipa din Piatra Neamţ, Norbet Varga a părăsit terenul şchiopătând în urma unui duel cu Vasilache şi e nevoit să se opereze la piciorul stâng, intervenţia fiind programată în această săptămână la Timişoara.

Formaţia Unirea Alba Iulia a câştigat, cu scorul de 3-2, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici