Noul stadion al echipei Udinese se va numi Dacia Arena

Clubul italian de prim eşalon Udinese a anunţat, pe site-ul oficial, că noul său stadion, care urmează să fie inaugurat, se va numi "Dacia Arena".

497 afișări
Imaginea articolului Noul stadion al echipei Udinese se va numi Dacia Arena

Noul stadion al echipei Udinese se va numi Dacia Arena (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

"Udinese şi Dacia anunţă că noul stadion din Udine va fi inaugurat în curând. În următoarele săptămâni va fi sărbătorită naşterea unei noi arene ultramoderne. Pentru prima dată în Italia, un stadion va fi sponsorizat de un brand auto", se arată în comunicatul de pe site-ul grupării italiene.

Stadionul are o capacitate de 25.000 de locuri.

Constructorul auto Dacia este sponsorul principal al clubului Udinese din 2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici