"Nu era treaba mea să stau pe stradă". Gimnasta Larisa Iordache intră în concediu medical după ce a fost chemată să îmbrace uniforma la Secţia 22

  • Larisa Iordache (23 de ani) este legitimată la clubul Dinamo
  • După instituirea stării de urgenţă, sportivii de la CS Dinamo au fost chemaţi la datorie
  • Larisa Iordache spune că nu este treaba ei să stea pe stradă
13249 afișări
Imaginea articolului "Nu era treaba mea să stau pe stradă". Gimnasta Larisa Iordache intră în concediu medical după ce a fost chemată să îmbrace uniforma la Secţia 22

"Nu era treaba mea să stau pe stradă". Gimnasta Larisa Iordache intră în concediu medical după ce a fost chemată să îmbrace uniforma la Secţia 22

Larisa Iordache, multiplă campioană europeană şi medaliată cu argint şi bronz la Mondiale şi la JO de la Londra, a fost chemată să îmbrace uniforma de poliţie. Ea s-a prezentat la Secţia 22 şi a îndeplinit sarcinile timp de mai multe zile, fiind detaşată să patruleze străzile capitalei.
 
Publicaţia Click notează că gimnasta a decis să renunţe la a mai îmbrăca uniforma în această perioadă, ea urmând să intre într-un concediu medical.
 
"După ce s-a lăudat că ajută Poliţia, Larisa Iordache a spus că intră în medical şi că nu mai poate ieşi la acţiuni. Şeful Secţiei 22 este foarte supărat", a declarat o sursă, potrivit Click.
 
LARISA IORDACHE: "NU ERA TREABA MEA SĂ STAU PE STRADĂ"
 
Larisa Iordache a oferit şi ea o reacţie.
 
"Momentan nu am intrat în medical, voi vedea dacă am să o fac. Am nişte probleme la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng. Nu am fugit de responstabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau pe stradă", a spus Larisa Iordache pentru Click.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici