O echipă din a doua divizie saudită „visează" să-l transfere pe De Bruyne de la Manchester City

Potrivit publicaţiei franceze Sports Zone, formaţia Al-Qadsiah, din a doua divizie saudită, „visează" să îl achiziţioneze pe Kevin De Bruyne (32 de ani), de la Manchester City.

64 afișări
Imaginea articolului O echipă din a doua divizie saudită „visează" să-l transfere pe De Bruyne de la Manchester City

O echipă din a doua divizie saudită „visează" să-l transfere pe De Bruyne de la Manchester City

Internaţionalul belgian De Bruyne a avut un sezon afectat de accidentări la Etihad, însă, de când a revenit, se dovedeşte din nou influent. El are un număr remarcabil de 13 pase decisive în 14 meciuri în toate competiţiile în acest sezon şi rămâne o componentă cheie a acestei echipe de mare succes a lui Manchester City, care aspiră la triplă victorie.

Cu toate acestea, există un semn de întrebare în ceea ce priveşte viitorul său, mai ales având în vedere că actualul contract al lui De Bruyne cu campioana în exerciţiu din Premier League expiră la sfârşitul sezonului viitor. Potrivit Sports Zone, Al-Gadsiah ar putea fi tentat să facă o mutare pentru mijlocaş la finalul sezonului.

Aflată în prezent în a doua divizie din Arabia Saudită, echipa, care dispune de mijloace financiare importante, este pregătită pentru o promovare. În prezent, se află în fruntea clasamentului, la şase puncte distanţă de locul secund, cu opt meciuri rămase de disputat din sezonul de campionat. Clubul din Khobar caută să facă o declaraţie de intenţie, în timp ce se pregăteşte să se alăture primei ligi, iun prim pas urmând să fie chiar ofertarea lui De Bruyne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici