VIDEO  O nouă stea a gimnasticii româneşti. Sabrina Voinea, aur la bârnă şi sol, la Cupa Mondială de la Doha

Gimnasta Sabrina Voinea a câştigat două medalii de aur la Cupa Mondială de la Doha (Qatar), după ce românca s-a impus atât în finala de la bârnă, cât şi în finala de la sol.

4626 afișări
Imaginea articolului O nouă stea a gimnasticii româneşti. Sabrina Voinea, aur la bârnă şi sol, la Cupa Mondială de la Doha

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Gimnastică

La 15 ani, Sabrina Voinea a fost revelaţia Cupei Mondiale de la Doha.

Campioana europeană de junioare a dublat aurul la bârnă cu medalia de aur la sol.

„Cea mai mare dificultate (5.7), al doilea punctaj la execuţie (7.900) şi un total,13.600 cu care a Sabrina a câştigat detaşat ultima finala a gimnastelor la cea de-a 15-a ediţie a concursului din Qatar”, spun reprezentanţii Federaţiei Române de Giomnastică.

Argintul a fost câştigat de Chiaki Hatakeda ( Japonia, 12.900), iar bronzul de Breanna Scott ( Australia, 12.800).

Sabrina, care este antrenată la lotul naţional de la Bucureşti de mama ei, Camelia Voinea, şi de Cristi Moldovan, face parte din programul „Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu.

Exerciţiul Sabrinei în finala de la sol

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici