Oficial german: Stat Islamic intenţionează să comită atentate la Euro 2016

Reţeaua teroristă Stat Islamic intenţionează să comită atentate la Campionatul european de fotbal (Euro 2016), turneu care va începe în Franţa pe 10 iunie, avertizează Hans-Georg Maassen, directorul Serviciului german de informaţii interne.

3015 afișări
Imaginea articolului Oficial german: Stat Islamic intenţionează să comită atentate la Euro 2016

Oficial german: Stat Islamic intenţionează să comită atentate la Euro 2016

"Ştim că organizaţia teroristă Stat Islamic are în vedere Campionatul european de fotbal", a declarat Hans-Georg Maassen, citat de ziarul Rheinische Post.

"Nu există dovezi puternice privind planificarea unui atac, dar există indicii clare în acest sens", a subliniat Maassen.

Circa 2,5 milioane de spectatori urmează să asiste la cele 51 de meciuri ale Euro 2016. Turneul fotbalistic începe în 10 iunie şi se desfăşoară în Franţa.

Membri ai reţelei teroriste Stat Islamic au ucis 130 de persoane la Paris pe 13-14 noiembrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici