Olimpiada Suporterilor: Dana Rogoz şi Dan Cruceru se întrec în competiţie

Dana Rogoz şi Dan Cruceru au răspuns prezent la OLIMPIADA SUPORTERILOR, competiţie organizată de ProSport şi de PRO TV Magazin în 28 şi 29 iulie, între orele 16 şi 20 la AFI Palace Cotroceni.

175 afișări
Imaginea articolului Olimpiada Suporterilor: Dana Rogoz şi Dan Cruceru se întrec în competiţie

Olimpiada Suporterilor: Dana Rogoz şi Dan Cruceru se întrec în competiţie

OLIMPIADA SUPORTERILOR este un eveniment dedicat tuturor, o competiţie pentru întreaga familie, iar cei interesaţi să participe se pot înscrie pe olimpiadasuporterilor.prosport.ro.

Dana Rogoz şi Dan Cruceru vor participa la competiţia special organizată de ProSport şi de PRO TV Magazin cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice de vară 2012 şi vor străbate traseul special amenajat cu această ocazie. Vedetele îi vor încuraja pe participanţii care vor concura pentru premiile puse în joc de organizatori şi de partenerul Vodafone.

Cei prezenţi la competiţie vor avea de parcurs un traseu format din 1 km bicicletă, 3 coşuri de baschet înscrise, 200 m alergare pe bandă, 20 de lovituri la sacul de box şi 3 goluri înscrise în poartă.

Pagina de Facebook a competiţiei este www.facebook.com/OlimpiadaSuporterilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici