Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat Supercupa României

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a câştigat, miercuri, prima ediţie a Supercupei României, după ce a învins echipa Rulmentul Braşov, cu scorul de 28-24 (14-13), într-o partidă disputată în Sala Sporturilor din Chiajna.

3 afișări
Imaginea articolului Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat Supercupa României

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat Supercupa României

Partida a început cu 22 de minute întârziere faţă de ora iniţială de start din cauză că oficialii clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea au decis ca propriile jucătoare să nu intre pe teren, după ce adversarele le-au trecut pe foaia de joc pe Simona Gogârlă şi portăriţa Spirova, ale căror acte la Federaţia Română de Handbal nu erau perfectate.

Câştigătoarea Supercupei României a intrat în posesia sumei de 10.000 de euro, bani oferiţi de Federaţia Română de Handbal.

Pentru Oltchim, campioana şi deţinătoarea Cupei României, au marcat: Maier-Farcău (9 - 3 din 7 m), Meiroşu (4), Gâlcă (4), Elisei (3 - 3 din 7 m), Motogna-Beşe (3), R. Gheorghe (2), Vădineanu (3).

Pentru vicecampioana şi finalista Cupei României, Rulmentul, Braşov, au înscris: Gogârlă (6 - 2 din 7 m), Vintilă (4), Bodârlău (4), Woo Sun-Hee (3), Sousa (2), C. Damian (2), Şorodoc, Zavragiu şi Gâscă.

La finalul partidei, antrenorul Gheorghe Tadici le-a felicitat pe jucătoare de la Oltchim şi le-a spus acestora că au jucat 7 contra 10, aluzie la brigada de arbitri şi a reprezentantului FRH.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici