Ousmane Dembele a fost operat cu succes şi va absenta trei luni şi jumătate

Jucătorul echipei FC Barcelona, Ousmane Dembele, a fost operat cu succes marţi şi va avea nevoie de trei luni şi jumătate de repaus, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

338 afișări
Imaginea articolului Ousmane Dembele a fost operat cu succes şi va absenta trei luni şi jumătate

Ousmane Dembele a fost operat cu succes şi va absenta trei luni şi jumătate

În minutul 29 al meciului cu Getafe francezul a suferit o ruptură la tendonul bicepsului femural. Ousmane Dembele a fost transferat în această vară de la Borussia Dortmund, pentru 105 milioane de euro, devenind cel mai scump transfer din istoria Barcelonei.

Borussia Dortmund ar fi primit încă 10 milioane de euro, dacă jucătorul evolua în cel puţin 50 de meciuri în primul lui sezon la Barcelona. Din punct de vedere matematic este imposibil ca Dembele să mai bifeze 50 de meciuri în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici