Ovidiu Dănănae va sta trei săptămâni în cârje

Fundaşul Universităţii Craiova, Ovidiu Dănănae, a fost diagnosticat cu întindere de ligamente şi un cartilaj desprins, după efectuarea examenului RMN în cursul zilei de joi, şi va fi nevoit să stea trei săptămâni în cârje.

18 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Dănănae va sta trei săptămâni în cârje

Ovidiu Dănănae va sta trei săptămâni în cârje (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am efectuat RMN-ul astăzi. Mi-au spus că sunt nişte firicele rupte la menisc, însă doctorii au spus că la prima vedere nu ar fi nevoie de operaţie, sper să revin cât mai repede. Nu trebuie sa forţez şi trebuie să stau trei săptămâni în cârje. Am primit foarte multe telefoane de încurajare şi le mulţumesc celor care sunt alături de mine", a spus Dănănae.

Jucătorul a adăugat că va fi alături de coechipierii săi de la Universitatea ori de câte ori va putea în această perioadă.

"Voi fi alături de coechipierii mei ori de câte ori voi avea ocazia, atât în tribune, la meciurile de acasă, cât şi în faţa televizorului, la cele din deplasare şi am încredere în cei care mă vor înlocui”, a declarat jucătorul.

Ovidiu Dănănae s-a accidentat în minutul 39 al partidei amicale dintre Ungaria şi România, scor 0-1, la un duel cu jucătorul Dzsudzsak, fiind înlocuit de selecţionerul Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici