Pădureanu: Prin atitudinea sa, Şumudică a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să continue la Bistriţa

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că degeaba vrea să fie om de onoare, dacă nu are cu cine şi că, prin atitudinea sa, antrenorul Marius Şumudică a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să mai continue la gruparea ardeleană.

11 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Prin atitudinea sa, Şumudică a lăsat să se înţeleagă că nu vrea să continue la Bistriţa

Antrenorul Marius Şumudică (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"În această perioada am avut o întâlnire cu Marius Şumudică, în urma căreia a cerut să-l mai păsuiesc puţin, câteva ore, cu răspunsul în privinţa continuării colaborării noastre, pentru a-şi fixa punctul de vedere. Am uzat amândoi de cuvânt. Ulterior, nu a mai dat niciun răspuns. Înseamnă că nu mai doreşte să lucreze la Gloria. Degeaba vrea preşedintele să fie om de onoare, dacă nu are cu cine. În ceea ce priveşte banca tehnică, avem timp să luăm o decizie până la reluarea pregătirilor. Mai avem câteva variante şi vom anunţa în timp util, atunci când va fi ceva definitiv", a spus Jean Pădureanu într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Antrenorul Marius Şumudică a pregătit echipa Gloria Bistriţa în returul sezonului 2009/2010, terminând campionatul pe locul 11.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici