Pandurii Târgu Jiu - SC Vaslui, scor 1-0

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a impus, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa echipei FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, în care Sorin Cârţu a fost trimis în tribune de arbitrul Marius Avram, pentru proteste.

12 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - SC Vaslui, scor 1-0

Pandurii Târgu Jiu - SC Vaslui, scor 1-0 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost înscris de Alexandru Piţurcă, în minutul 75.

În minutul 75, Ghindeanu a scăpat singur pe partea dreaptă, a pătruns în careu, i-a pasat lui Alexandru Piţurcă, care a luftat în primă instanţă, dar tot el a revenit şi a şutat, din cădere, în vinclul porţii lui Kuciak, de la aproximativ 7 metri.

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a fost trimis, în minutul 51, în tribună de Marius Avram pentru că a aruncat cu o sticlă de apă, tehnicianul protestând astfel la o decizie a arbitrului de centru.

În minutul 85, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică după jucătorul Ousmane N'Doye a primit direct caronaş roşu în urma unei intrări cu talpa asupra lui Florin Stângă.

Pandurii: 80. Mingote - 14. Popete, 3. A. Rus, 4. Chibulcutean, 2. Mândrean - 15. Ghindeanu, 17. Vancea (8. Nalaţi '86), 21. Fl. Stângă, 30. I. Iordache (7. V. Simion 90+2) - 9. Tilincă (23. Raskovici '74), 28. Al. Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu.

SC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 3. Andronic (19. Temwanjera '23), 16. Panait, 27. Hugo Luz - 20. Ljubinkovici, 21. N'Doye, 4. Genchev, 30. P. Jovanovici (11. Ad. Gheorghiu '66)- 25. R. Neagu (7. N. Jovanovici '80), 9. Burdujan. Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Rus '73, Al. Piţurcă 90+2 / Buhuş '56, Burdujan '63

Partida a fost condusă la centru de Marius Avram, ajutat de Ionel Popa şi Sorin Caia, în timp ce Istvan Kovacs a fost rezervă.

Observator pentru arbitri a fost delegat Nicolae Grigorescu, în timp ce observator de joc a fost Alexandru Popescu.

Formaţia FC Vaslui a rămas fără victorie în ultimele şase partide, interval în care a obţinut un singur punct, în meciul cu FC Braşov, din deplasare, scor 0-0, din etapa a X-a a Ligii I. Ultima victorie a echipei antrenate de Viorel Hizo a fost obţinută pe teren propriu, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, scor 1-0, în etapa a VI-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici