Park Ji-sung şi-a anunţat retragerea din naţionala Coreei de Sud

Mijlocaşul formaţiei Manchester United, Park Ji-sung, s-a retras din echipa naţională, după ce a evoluat pentru a o suta oară pentru Coreea de Sud la meciul cu Japonia, din semifinalele Cupei Asiei pe Naţiuni, informează AFP.

11 afișări

"Park Ji-sung şi Lee Young-pyo (fost fundaş la Tottenham) s-au retras din echipa naţională. Ei au oferit multe fotbalului coreean şi vreau să subliniez că mi-a plăcut să lucrez cu ei", a declarat selecţionerul sud-coreean Cho Kwang-rae.

Park, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut prima oară în echipa naţională la meciul cu Laos, din 5 aprilie 2000. La Cupa Mondială 2002, el a devenit erou naţional, după ce a marcat golul calificării în optimile de finală cu Portugalia. În 100 de meciuri, el a marcat 13 goluri.

La Manchester United din sezonul 2005-2006, Park a disputat 102 de meciuri în Premier League (19 goluri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici