Participarea lui Stefanos Tsitsipas la Australian Open, sub semnul incertitudinii. A fost înfrânt în ATP Cup

Stefanos Tsitsipas, numărul patru mondial, a recunoscut că nu este sigur dacă va fi apt să joace la Australian Open, după ce a fost învins cu 6-7 (5-7) 6-3 6-3 de argentinianul Diego Schwartzman, la ATP Cup, în primul său meci de simplu, după operaţia la cot.

411 afișări
Imaginea articolului Participarea lui Stefanos Tsitsipas la Australian Open, sub semnul incertitudinii. A fost înfrânt în ATP Cup

Participarea lui Stefanos Tsitsipas la Australian Open, sub semnul incertitudinii. A fost înfrânt în ATP Cup

El a nu a jucat în ceea ce trebuia să fie primului său meci de simplu la turneul de la Sydney pentru a-şi proteja cotul.

Dar, după ce a jucat sâmbătă în proba de dublu, a recunoscut că a avut dureri mari.

„Este suficient timp pentru recuperare, cred", a spus el, citat de BBC Sport. „Dar nu am mai avut acest tip de accidentare înainte, aşa că nu ştiu. Este pentru prima dată când experimentez aşa ceva".

Tsitsipas a câştigat primul set împotriva lui Schwartzman, înainte ca jucătorul de 29 de ani să se mobilizeze pentru a câştiga meciul şi asigura victoria pentru Argentina.

Anterior, coechipierul său Federico Delbonis l-a învins pe grecul Michail Pervolarakis cu 7-6 (7-5) 6-1.

„Am încercat să mă gândesc că era primul său meci după două luni de la accidentarea la cot, aşa că m-am gândit doar să încerc să fiu în meci", a declarat Schwartzman.

Australian Open începe pe 17 ianuarie, la Melbourne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici