Patrick Vieira ar putea juca contra Italiei

Selecţionerul naţionalei Franţei, Raymond Domenech, a recunoscut că se gândeşte să îl folosească pe mijlocaşul echipei Internazionale Milano, Patrick Vieira, revenit după o accidentare, în meciul contra Italiei, din grupa C a turneului final al Campionatului European.

13 afișări
Imaginea articolului Patrick Vieira ar putea juca contra Italiei

Patrick Vieira ar putea juca contra Italiei (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Vieira merge mai bine, se antrenează normal, aşa că l-aş putea folosi. Impactul său asupra jocului este important atunci când este în plină formă. Ar putea juca contra Italiei, facem tot ce e posibil pentru a-l aduce la nivelul acestui Euro", a comentat selecţionerul francez.

Totuşi, coechipierul lui Cristian Chivu de la Internazionale Milano nu pare a-şi fi revenit pe deplin, deşi a participat la şedinţele de pregătire ale naţionalei Franţei, luând parte şi la un joc şcoală între rezerve şi cei care nu au evoluat împotriva selecţionatei Olandei.

În 17 iunie, la Zurich, Franţa şi Italia se întâlnesc în ultimul meci al grupei C, o partidă decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European. În clasamentul grupei, Franţa ocupă locul al treilea, cu un punct, la fel ca şi ultima clasată, Italia. Ambele reprezentative păstrează însă şanse de calificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici