Paul Anton: Noi am dat tot ce am putut, dar, din păcate, atât putem. Antrenorul nu este vinovat

Căpitanul echipei Dinamo Bucureşti, Paul Anton, îşi asumă vina pentru rezultatele din ultima vreme şi spune că suporterii formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare au dreptul să fie nemulţumiţi. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani i-a luat apărarea şi lui Vasile Miriuţă.

1 afișare

"Fanii au tot dreptul să protesteze. Nu e normal ca un club ca Dinamo să fie pe locul 7. Nu avem dreptul să vorbim, trebuie să lăsăm privirea jos. Atmosfera este foarte bună. Mă pot uita în ochii fiecăruia şi pot spune că au dat totul. Noi am dat tot ce am putut, dar, din păcate, atât putem. Viitorul a fost echipa mai bună şi a meritat să câştige.

Să fiu sincer, ce vină are antrenorul că de trei etape, noi dăm numai în portar? Trebuie să avem şi noi o tresărire de orgoliu şi veţi vedea că ne vom reveni. Eu am încredere că vom reuşi să ne revenim şi sunt sigur că vom intra în play-off", a spus Anton, la Digi Sport.

Paul Anton a încercat să explice jocul echipei sale, din partida de luni seara: "Au fost mult mai inteligenţi ca noi, au ştiut să profite de spaţii, ne-au prins pe contraatac şi asta a fost diferenţa. Este o înfrângere acasă, orice înfrângere este dureroasă. Este foarte dezamăgitor. Nu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte dezamăgit. Aceste rezultate nu fac cinste şi sper ca, într-un final, să reuşim să ne trezim. Nu este totul pierdut".

Campioana en titre FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1.

În clasament, Viitorul a acumulat 26 de puncte şi a urcat pe locul 5. Echipa lui Hagi are un avans de două puncte faţă de Astra, care ocupă ultimul loc de play-off, şi cinci faţă de Dinamo, aflată pe locul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici