Pele va lipsi de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Pele, legendarul fotbalist brazilian, va lipsi de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, unde organizatorii îl invitaseră să aprindă flacăra olimpică pe stadionul Maracana, din cauza problemelor de sănătate.

378 afișări
Imaginea articolului Pele va lipsi de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Pele va lipsi de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Pele nu va putea aprinde flăcara olimpică pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, acuzând probleme de sănătate. Ajuns la 75 de ani, legendarul fotbalist brazilian a urat succes tuturor celor 10.500 de sportivi care vor participa la ediţia cu numărul 31 a Jocurilor Olimpice.

"Dragi prieteni, doar Dumnezeu este mai important decât sănătatea mea. În viaţa mea am avut fracturi, operaţii, dureri, internări, victorii şi înfrângeri, respectându-i întotdeauna pe cei care mă admiră. Sunt responsabil pentru deciziile mele şi am încercat întotdeauna să nu-mi dezamăgesc familia şi poporul brazilian. În acest moment, nu sunt în cea mai bună stare fizică pentru a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Ca brazilian, mă rog lui Dumnezeu să-i binecuvinteze pe toţi cei care vor participa la acest eveniment, astfel încât să fie un mare succes şi să se încheie în linişte" a anunţat Pele într-un comunicat.

Pele a suferit mai multe intervenţii chirurugicale în urmă cu câţiva ani şi uneori, merge cu ajutorul unui baston.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici