Perechea Pavel/Vizner a ratat calificarea în semifinale la Madrid

Perechea Andrei Pavel/Pavel Vizner (România/Cehia) a ratat, vineri, calificarea în semifinale probei de dublu din cadrul probei de dublu a turneului de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 2.082.500 de euro, informează site-ul atptennis.com.

1 afișare
Imaginea articolului Perechea Pavel/Vizner a ratat calificarea în semifinale la Madrid

Perechea Pavel/Vizner a ratat calificarea în semifinale la Madrid

Pavel şi Vizner au fost învinşi, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/4), de cuplul american Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Pavel şi Vizner vor primi câte 125 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare totală de 12.020 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici