Perechea Victor Hănescu/Jean Claude Scherrer în semifinale la turneul de la Umag

Perechea Victor Hănescu/Jean Claude Scherrer (România/Elveţia) s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu de la turneul ATP de Umag, dotat cu premii în valoare totală de 353.450 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Perechea Victor Hănescu/Jean Claude Scherrer în semifinale la turneul de la Umag

Perechea Victor Hănescu/Jean Claude Scherrer în semifinale la turneul de la Umag

Hănescu şi Scherrer au dispus, în sferturi, de cuplul Ivan Dodig/ Frank Moser (Bosnia/Germania), cu scorul 6-3, 1-6, 10-7, şi vor întâlni în semifinale perechea câştigătoare din partida Jaroslav Levinski/David Skoch (Cehia) - Carlos Berlocq/Alejandro Fabri (Argentina).

La acelaşi turneu, dar în competiţia individuală, Andrei Pavel joacă în turul doi în compania olandezului Robert Hasse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici