Performanţa unică obţinută de Gică Hagi cu Viitorul a făcut înconjurul lumii. Cum a reacţionat presa internaţională

Presa internaţională îl felicită pe fostul jucător al Barcelonei şi al Real Madrid pentru ce a reuşit să facă la Ovidiu şi pentru titlul dobândit cu Viitorul.

10463 afișări
Imaginea articolului Performanţa unică obţinută de Gică Hagi cu Viitorul a făcut înconjurul lumii. Cum a reacţionat presa internaţională

Performanţa unică obţinută de Gică Hagi cu Viitorul a făcut înconjurul lumii. Cum a reacţionat presa internaţională

Publicaţia Mundodeportivo.com titrează ”Echipa lui Hagi, Viitorul Constanţa, noua campioană a României”. În articol, jurnaliştii precizează şi de intenţia finanţatorului FCSB-ului, Gigi Becali, de a merge la TAS, deoarece, fiind la egalitate de puncte, departajarea ar trebui să se facă în funcţie de confruntările directe şi din sezonul regulat, nu doar din play-off.

În presa din Spania, şi AS îi dedică un articol campioanei României, intitulat ”Viitorul lui Hagi revendică titlul în România, însă FSB face recurs”. Articolul conţine declaraţiile ”Regelui”, susţine că trofeul este al lor şi vor merge oriunde doresc cei de la FCSB.

Nici columbienii nu au uitat de Hagi. Publicaţia sportivă din Columbia, Terra, îi dedică un articol celui care scotea naţionala lor din cursa pentru trofeul din cadrul Cupei Mondiale din 1994. Simplu şi elegant, titrează ”Echipa lui Hagi, Viitorul Constanţa, noua campioană a României”.

Una dintre cele mai mari publicaţii sportive din Franţa, L’Equipe, îi acordă un scurt articol ”Regelui”, în care precizează că FCSB şi Viitorul vor disputa al treilea tur al calificărilor din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici