Peste 500 de jandarmi asigură ordinea publică la meciul Steaua-Rapid

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul Steaua - Rapid, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, care va avea loc, luni, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

197 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de jandarmi asigură ordinea publică la meciul Steaua-Rapid

Peste 500 de jandarmi asigură ordinea publică la Steaua-Rapid

Conform criteriilor elaborate de către federaţiile sportive naţionale de profil şi Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru acest meci organizatorul a pus în vânzare 49.000 de bilete, iar suporterilor oaspeţi le vor fi puse la dispoziţie 2.500 de bilete de acces.

Meciul Steaua - Rapid, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, are loc luni, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici