Petre Grigoraş: Adrian Ilie nu mai contează pentru mine

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că este foarte nemulţumit de atitudinea fundaşului Adrian Ilie şi că nu va mai conta pe serviciile acestuia.

45 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Adrian Ilie nu mai contează pentru mine

Petre Grigoraş: Adrian Ilie nu mai contează pentru mine (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Se pare că lui Adrian Ilie nu-i plac deplasările lungi! A luat cartonaş galben cu Vaslui şi va lipsi în partida cu Universitatea Craiova. Este inadmisibil să iei atât de uşor cartonaş galben. La fel s-a întâmplat şi înaintea meciului de la Timşoara. Dacă el aşa înţelege să trateze meciurile, atunci Adrian Ilie nu mai contează pentru mine! Indiferent de ce măsuri va lua conducerea administrativă, atât timp cât voi fie eu antrenor la Poli Iaşi, Adrian Ilie nu va mai juca", a spus Petre Gigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că pe lângă Adrian Ilie, pentru partida cu Universitatea Craiova nu va putea conta pe mai mulţi jucători: "E clar că pentru partida de duminică mă confrunt cu probleme serioase de lot. Andrei Ionescu şi Vali Badea nu au drept de joc împotriva Universităţii Craiova. Milea şi Cristi Munteanu vor lipsi 100%, nefiind apţi pentru meciul cu Craiova. Păun a luat cartonaş roşu cu Vaslui şi va lipsi cel puţin o etapă, iar de Adrian Ilie, care a luat iar galben, ce să mai zic… Sper ca măcar Cristi Constantin să poată fi apt, dar asta depinde de decizia medicului".

Partida Universitatea Craiova-Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 13.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici