Petrescu: Ne-ar trebui 15 jucători de câmp pentru a-i bloca pe cei de la Stuttgart

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Unirea Urziceni ar avea nevoie în mod normal de 15 jucători de câmp pentru a-i bloca pe fotbaliştii formaţiei VfB Stuttgart în meciul direct de marţi, din Liga Campionilor.

13 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Ne-ar trebui 15 jucători de câmp pentru a-i bloca pe cei de la Stuttgart

Petrescu: Ne-ar trebui 15 jucători de câmp pentru a-i bloca pe cei de la Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul a explicat că va încerca totuşi să îi blocheze prin organizare pe atacantul Ciprian Marica şi ceilalţi jucători ai formaţiei germane.

"Jocul nostru nu se bazează pe blocarea unui adversar neapărat. Normal în Liga Campionilor ar trebui să avem vreo 15 jucători de câmp pentru a-i bloca pe cei de la Stuttgart şi de la Sevilla, dar regulamentul spune că putem folosi doar 10 jucători. O să încercăm prin organizare să îi blocăm şi pe Marica şi pe cei mai buni jucători ai lor, care sunt destul de mulţi. E clar că adversarul porneşte cu prima şansă în acest meci, pentru că are experienţă şi valoare. Dar şi noi trebuie să ne jucăm şansa mai bine decât am făcut-o la Sevilla, chiar dacă nu ne-am făcut de râs", a spus tehnicianul.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici