Petrolul Ploieşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Divizionara secundă Petrolul Ploieşti s-a calificat marţi seara în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, trecând la scor de neprezentare de lanterna roşie din Liga 1, Politehnica Iaşi.

290 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi s-a încheiat 3-0, marţi seara, în prima partidă disputată în optimile Cupei României.

Tot marţi era programată şi partida dintre Turris Turnu Măgurele şi Dunărea Călăraşi. Cei de la Turris s-au retras însă din toate competiţiile, aşa că prima calificată în sferturi este echipa din Călăraşi.

În partida jucată pe Stadionul „Ilie Oană”, gazdele au evoluat dezinvolt şi au marcat puţin după primul sfert de oră (1-0, min 17), prin Romario Moise, aflat la prima reuşită în tricoul „lupilor galbeni”. Mai mult, acesta a întrerupt o perioadă de peste 16 luni în care nu a marcat nici un gol.

Chiar înainte de a intra la vestiare, Valentin Ţicu a trimis o centrare din lovitură liberă, mingea a trecut de toţi jucătorii din careu şi a ajuns în poartă, fără să fie atinsă (2-0, min. 45).

Ploieştenii au „sigilat” tabela în minutul 55, când Buhăescu a primit o pasă în careul mic, de unde a marcat pentru 3-0.

Pentru ploieşteni a fost prima partidă oficială a sezonului, ei urmând să reia partidele din Liga a 2-a în 20 februarie, când întâlnesc pe teren propriu pe Metaloglobus Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici