Placă în memoria fostului handbalist Marian Cozma, montată în oraşul ungar Veszprem

O placă în memoria fostului handbalist român Marian Cozma a fost dezvelită, luni, în oraşul ungar Veszprem, unde jucătorul de handbal a fost înjunghiat mortal în urmă cu cinci ani, informează MTI.

191 afișări
Imaginea articolului Placă în memoria fostului handbalist Marian Cozma, montată în oraşul ungar Veszprem

Placă în memoria fostului handbalist Marian Cozma, montată în oraşul ungar Veszprem (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

Marian Cozma a fost foarte iubit pentru talentul şi personalitatea sa, a declarat, la ceremonie, vicepremierul ungar Tibor Navracsics, originar din Veszprem.

Placa de bronz a fost montată în faţa clubului de noapte unde Cozma şi colegii lui de la MKB Veszprem petrecuseră seara înaintea crimei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici