Poli Iaşi are datorii de aproape un milion de euro

Preşedintele de onoare al clubului Poli Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat miercuri seară, la finalul şedinţei Consiliului de Administraţie al formaţiei ieşene, că gruparea din dealul Copoului are datorii de aproape un milion de euro.

10 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi are datorii de aproape un milion de euro

Poli Iaşi are datorii de aproape un milion de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a discutat în principal despre situaţia financiară a clubului. Avem datorii de aproape un milion de euro. Acţionarii au spus că în cel mai scurt timp vor achita datoriile faţă de jucători, dar şi celelalte care nu suferă amănare. Până acum, Consiliul Local şi Primăria au ajutat această echipă. De acum trebuie ca oamenii de afaceri, care fac parte din Consiliul de Administraţie să susţină clubul, iar oferta rămăne deschisă către alţi oameni de afaceri care vor să ia acţiuni la Poli Iaşi", a declarat Gheorghe Nichita.

La întrunirea Consiliului de Adminsitraţie a participat şi antrenorul Ionuţ Popa, care a declarat la finalul şedinţei: "Sunt dezamăgit. Speram că după această întrunire se vor rezolva toate problemele clubului. Am înţeles că jucătorii îşi vor primi banii doar pentru una dintre cele trei luni restanţe. Ce să mai zic?! Se pare că ne vom chinui în continuare...!"

Şedinţa Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi a durat aproape trei ore, începănd la ora 18.00 şi încheindu-se în jurul orei 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici