Portugalia a învins Mexic, scor 2-1, în finala mică a Cupei Confederaţiilor

Echipa naţională de fotbal a Portugaliei a învins, duminică, cu scorul de 2-1 după prelungiri (1-1), reprezentativa Mexicului, în finala mică a Cupei Confederaţiilor, turneu organizat în Rusia.

480 afișări
Imaginea articolului Portugalia a învins Mexic, scor 2-1, în finala mică a Cupei Confederaţiilor

Portugalia a învins Mexic, scor 2-1, în finala mică a Cupei Confederaţiilor (Imagine: Hepta)

În minutul 16, campionii europeni au irosit o lovitură de la 11 metri, prin Andre Silva. Penalty-ul respectiv a fost acordat în urma consultării arbitrajului video, la o fază în care Andre Silva a fost faultat din spate de către Rafael Marquez.

Prima reuşită a meciului a venit în minutul 54, după autogolul fundaşului portughez Neto. În minutul 90+1, Pepe a egalat, astfel că partida a intrat în prelungiri. Golul decisiv a fost marcat de Adrien Silva, din penalty, în minutul 105.

Tot în prelungiri, portughezul Semedo şi mexicanul Jimenez au fost eliminaţi, în minutele 106, respectiv 112, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Portugalia (4-4-2): Patricio - Semedo, Pepe, Neto, Eliseu - Martins, Danilo (A. Gomes 82'), Moutinho (Adrien Silva 82'), Pizzi (W. Carvalho 91') - Andre Silva, Nani (Quaresma 70'). Selecţioner: Fernando Santos.

Mexic (4-3-3): Ochoa - Layun, Moreno, Araujo, Reyes - Herrera, Marquez (Fabian 106'), Guardado (J. dos Santos 80') - Vela, Chicharito (Jimenez 85'), Peralta (Lozano 61'). Selecţioner: Juan Carlos Osorio.

În finala turneului se vor întâlni Chile şi Germania, duminică, de la 21:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici