Portugalia merge în finala play-off-ului de baraj cu Macedonia de Nord. Turcii au ratat un penalty

  • Portugalia a învins joi seara Turcia, cu 3-1, în meciul din primul tur al play off-ului de baraj pentru calificarea la Cupa Mondial Qatar 2022.
  • Lusitanii s-au calificat în finală, unde vor întâlni Macedonia de Nord, care a eliminat campioana europeană Italia.
1294 afișări
Imaginea articolului Portugalia merge în finala play-off-ului de baraj cu Macedonia de Nord. Turcii au ratat un penalty

Sursa foto: Profimedia

Portughezii au avut mari emoţii pe Estádio do Dragão, din Porto, după ce la scorul de 2-1 turcii au ratat un penalty, în minutul 83, prin Burak Yilmaz, care a trimis mingea peste poarta lui Diogo Costa.

Otavio a fost cel care a deschis scorul, la capătul primului sfert de oră de joc, acesta urmărind o minge ricoşată din bară, din şutul lui Bernardo Silva.

Tot Otavio a fost la originea golului doi, acesta centrând pentru lovitura perfectă de cap a lui Diogo Jota, din minutul 42 (2-0).

Turcia a redus din diferenţă în repriza secundă, prin Burak Ylmaz (2-1, min. 65), acelaşi jucător ratând apoi lovitura de pedeapsă care ar fi putut schimba soarta meciului.

Lusitanii şi-au asigurat victoria pe final de meci, cu contribuţia a doi jucători veniţi de pe bancă, Leao servindu-l pe Nunes, pentru golul de 3-1, în al patrulea minut suplimentar de joc.

Portugalia va disputa finala play off-ului de calificare la mondial pe 29 martie, în compania Macedoiei de Nord, care a învins cu 1-0, la Palermo, pe Italia, campioana europeană în exerciţiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici