Preliminariile Campionatului European de Fotbal: România în grupă cu Elveţia şi Israel

1000 afișări
Imaginea articolului Preliminariile Campionatului European de Fotbal: România în grupă cu Elveţia şi Israel

România a avut noroc la tragerea la soţi pentru grupele de calificare la Campionatul European de fotbal din 2024. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu a făcut parte din urna valorică 3 şi a fost repartizată în grupa I alături de echipele Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Turneul final va avea loc peste doi ani în Germania, iar meciurile din grupa de calificare vor începe în primăvara anului viitor. La Campionatul European din Germania se vor califica primele două echipe din fiecare grupă.

În urnele de la Frankfurt s-au aflat 53 de echipe din totalul de 55. Germania este calificată la turneul final în calitate de ţară gazdă, iar Rusia a fost exclusă din competiţie din cauza conflictului din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici