Presa belgiană: Clubul Rapid, interesat de Leonard

Cotidianul Gazzette des Sports a scris că fundaşul belgian Philippe Leonard, ultima oară la Feyenoord Rotterdam, ar putea ajunge la FC Rapid, deşi tot presa belgiană anunţa că acesta ar fi aproape să semneze cu Steaua.

1 afișare

"Rapid negociază cu Leonard. Antrenorul rapidist Mircea Rednic şi Leonard au jucat împreună în anii '90, cei doi având o discuţie pe tema venirii sale la Rapid. Ei au fost coechipieri la Standard Liege între 1992 şi 1994", a notat sursa citată.

Leonard este liber de contract încă din vară, când a reziliat angajamentul cu Feyenoord Rotterdam.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici