Presa turcă: Dinamo este o echipă slabă

Cotidianul turc Fanatik notează, vineri, că formaţia Dinamo, învinsă de Galatasaray, cu scorul de 3-0, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Europa, este o echipă slabă, o adversară facilă pentru gruparea din Istanbul.

22 afișări
Imaginea articolului Presa turcă: Dinamo este o echipă slabă

Presa turcă: Dinamo este o echipă slabă (Imagine: Andrei Pungovschi/MediafaxFoto)

"Conducerea, staff-ul tehnic, suporterii... Toţi de la Cim Bom vorbesc despre finala Ligii Europa, iar jucătorii se îndreaptă către realizarea acestui obiectiv. Galatasaray a câştigat meciul jucând lejer şi a acumulat 10 puncte, însă adevărul este că fotbalul românesc este în cădere. Dinamo este o echipă slabă, a fost o adversară facilă pentru reprezentanta noastră. Punctele obţinute în faţa unor echipe atât de slabe vor fi de folos atât formaţiei Galatasaray, cât şi celorlalte grupări din Turcia care vor participa în cupele europene, în anii ce urmează", scrie Fanatik.

Jurnalul turc le-a acordat jucătorilor dinamovişti, în mare parte, câte o stea pentru prestaţia de joi, doar Cristea, Torje şi Alexe primind două stele. În schimb, de la Galatasaray Sabri, Mehmet Topal, Kewell şi Arda au fost notaţi cu trei stele. Aceleaşi note le-au fost acordate jucătorilor şi de cotidianul Hurriyet.

"Leul a sfâşiat-o pe Dinamo astfel!", a titrat Milliyet. "Ultima victimă, Dinamo. Echipa galben-roşie a început bine jocul cu slaba reprezentantă a României, Dinamo Bucureşti. Golurile lui Kewell şi Nonda i-au adus linişte. Cu minunatul gol al lui Mehmet Topal, s-a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, iar acest rezultat a calificat-o pe Cim Bom în următoarea fază a Ligii Europa. Însă nu trebuie să uităm că Dinamo Bucureşti este o echipă mai slabă decât Sivasspor. Pe toată durata meciului, dinamoviştii au avut o singură ocazie şi atunci de emoţie li s-a rătăcit mingea printre picioare. Cim Bom a arătat că are capacitatea să joace finala de la Hamburg", menţionează Milliyet.

Cotidianul Star notează că Galatasaray s-a impus cu uşurinţă în faţa echipei Dinamo. Star redă şi câteva din dialogurile pe care le-au avut jucătorii echipei Galatasaray pe teren, notând că la un moment dat, Ayhan i-a spus lui Sabri: "Aleargă băiete. Îi mănânci pe românii ăştia".

Jurnalul Aksam scrie că Dinamo a fost "extrem de ineficientă", iar jocul echipei Galatasaray a fost mult mai bun decât cel al bucureştenilor.

"Galatasaray a învins cu uşurinţă în România" este titlul unui articol de pe site-ul UEFA.

Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-2), meciul susţinut în compania formaţiei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a IV-a a grupei F a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici