Preşedintele Academiei de fotbal Gică Popescu l-a votat pe Răzvan Burleanu la alegerile de la FRF

Omul care conduce şcoala de fotbal a „Baciului” a mers pe mâna pe mâna marelui rival al acestuia.

1557 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Academiei de fotbal Gică Popescu l-a votat pe Răzvan Burleanu la alegerile de la FRF

Preşedintele Şcolii de fotbal Gică Popescu se făleşte că l-a votat pe Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu a fost reales pentru al 3-lea mandat la cârma Federaţiei Române de Fotbal, fiind votat de toţi cei 272 de membri cu drept de vot prezenţi la Adunarea Generală organizată astăzi pe „Arena Naţională” din Capitală, informează frf.ro.

Printre cei 272 de votanţi s-a numărat Paul Răducan, preşedinte la Academia de Fotbal Gică Popescu. Acesta a postat pe contul de Facebook imagini de pe stadion. Cum n-au existat abţineri sau voturi contra, este lesne de înţeles că Răducan a votat cu Burleanu!

Gică Popescu, în prezent preşedinte în Liga 1 la fotbal, la clubul Farul Constanţa, a fost adversarul lui Răzvan Burleanu, la alegerile din 2014. Pe 4 martie, cu o zi înaintea alegerilor, Gică Popescu a intrat la închisoare în Dosarul Transferurilor. 

”Baciul” a primit o condamnare de 3 ani, o lună şi 10 zile în dosarul în care au mai fost trimişi la puşcărie George Copos, Victor Becali, Ioan Becali, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu.

De această dată, Răzvan Burleanu a alergat singur pentru şefia federaţiei. Generaţia de Aur, din care a făcut parte Popescu, n-a îndrăznit să prezinte un nume, de teama unei noi înfrângeri.

Dacă n-a absentat de la Adunarea Generală, chiar Farul Constanţa l-a votat pe Răzvan Burleanu!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici