Preşedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din funcţie

  • Cristi Balaj a decis să-şi dea demisia de la CFR Cluj, unde ocupa funcţia de preşedinte.
  • „Nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare”, afirmă el.
  • CFR Cluj a fost eliminată marţi din Cupa României de divizionara secundă Corvinul Hunedoara.
414 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din funcţie

Preşedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din funcţie

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia”, a anunţat Cristi Balaj, pe Facebook.

El adaugă că speră ca Varga să înţeleagă şi să accepte această decizie.

„În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, încheie Balaj.

Decizia lui vine după ce CFR Cluj a fost eliminată marţi din Cupa României de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, care s-a impus cu un neverosimil scor de 4-0 (1-0).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici