Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a convocat arbitrii din Liga 1 la o nouă întâlnire

Comisia Centrală a Arbitrilor a emis, miercuri, un comunicat în care anunţă faptul că preşedintele forului, Kyros Vassaras, a convocat arbitrii din Liga 1 pentru o nouă întâlnire în data de 10 noiembrie, în urma nemulţumirilor adresate de către Liga Profesionistă de Fotbal.

724 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a convocat arbitrii din Liga 1 la o nouă întâlnire

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a convocat arbitrii din Liga 1 la o nouă întâlnire

"Comisia Centrală a Arbitrilor a realizat în zilele de 10 şi 11 octombrie 2016 o analiză a evoluţiilor arbitrilor din prima parte a sezonului, efectuându-se, totodată, şi o testare fizică. Demersurile CCA continuă având în vedere nemulţumirea pe care o împărtăşim legată de evoluţiile ulterioare ale unora dintre cei mai importanţi şi experimentaţi arbitri români. Astfel, preşedintele CCA a convocat arbitrii din Liga I pentru o întâlnire în data de 10 noiembrie 2016. Concluziile acesteia vor fi prezentate într-o conferinţă de presă care va avea loc tot pe 10 noiembrie 2016, de la ora 15:00, la Casa Fotbalului", se arată în comunicatul CCA.

Tot miercuri, Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a adresat o scrisoare deschisă în care invită conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor la dialog, exprimându-şi totodată nemulţumirea faţă de arbitrajele din ultimele etape din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici