Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, va fi operat şi are nevoie de donaţii de sânge

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a anunţat, luni, că va suferi o intervenţie chirurgicală în urma accidentului de motocicletă suferit în 15 august şi are nevoie de donaţii de sânge.

176 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, va fi operat şi are nevoie de donaţii de sânge

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, va fi operat şi are nevoie de donaţii de sânge (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Alexandru Dedu, care a suferit un accidentul de motocicletă în 15 august, a anunţat, luni, printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare că urmează să fie operat şi are nevoie de sânge.

"Mulţumesc celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Starea mea este bună, stabilă şi optimistă, în condiţiile în care mâine dimineaţă (n.r. - marţi), la ora 8.00, intru în operaţie. Mi s-a spus de către medicul anestezist că voi avea nevoie de sânge. Pentru asta, îi rog pe cei apropiaţi, dacă se poate, să o facă menţionând numele meu la centrul de donaţie. Mulţumesc!", a spus Dedu în mesajul său de luni.

El se află la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a fost transferat în noaptea de 15 spre 16 august. Surse medicale declarau la acea vreme că preşedintele Federaţiei Române de Handbal suferise mai multe leziuni la membre şi se afla în stare stabilă, fiind conştient.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, accidentul în care a fost implicat preşedintele FRH a avut loc în 15 august, seara, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Poşta Câlnău. Conform sursei citate, Dedu, care se afla pe motocicletă şi se îndrepta dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani din Vaslui, care a făcut o manevră de schimbare a direcţiei fără să se asigure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici