Preşedintele Serbiei nu a dat un pronostic pentru meci

Preşedintele Serbiei, Boris Tadici, a evitat să avanseze un pronostic al meciului de fotbal care va avea loc sâmbătă seară pe Stadionul "Farul" din Constanţa, între Serbia şi România, declarând doar că cele două ţări au multe aspecte asemănătoare, printre care şi fotbalul.

24 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Serbiei nu a dat un pronostic pentru meci

Preşedintele sârb Boris Tadici (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Preşedintele Serbiei a declarat că se află în Constanţa atât pentru a vizita portul de aici, cât şi pentru a asista la meciul de fotbal, evitând însă să dea un pronostic.

"Sunt aici pentru a vedea Portul Constanţa şi pentru a-mi susţine echipa naţională. Serbia e o echipă foarte tânără şi talentată. Îmi amintesc multe meciuri interesante de-a lungul timpului între echipa fostei Iugoslavii şi România",a declarat Boris Tadici.

Potrivit acestuia, România şi Serbia au multe lucruri asemănătoare, printre care fotbalul şi muzica.

Reprezentativa României va întâlni Serbia (Stadionul Farul din Constanţa, sâmbătă, de la ora 20.45) şi Austria (Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, miercuri, de la ora 21.30), în grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Autorităţile au luat măsuri impresionante de siguranţă la Constanţa pe toată durata zilei de sâmbătă, când preşedintele României, Traian Băsescu, şi cel al Serbiei, Boris Tadici, vor asista la meciul de fotbal dintre selecţionatele celor două ţări, considerat ca fiind cu grad de risc ridicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici