Prima victorie pentru Răzvan Lucescu la conducerea lui FC Braşov

Formaţia FC Braşov a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Gaz Metan Mediaş, într-un meci amical disputat pe stadionul ICIM, primul cu Răzvan Lucescu la conducerea tehnică a echipei braşovene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări
Imaginea articolului Prima victorie pentru Răzvan Lucescu la conducerea lui FC Braşov

Prima victorie pentru Răzvan Lucescu la conducerea lui FC Braşov

Golurile au fost înscrise de Roman '34 şi Gheju '66.

Pe de altă parte, preşedintele clubului braşovean, Dinu Gheorghe, a anunţat că gruparea pe care o conduce a reuşit să îl achiziţioneze pe Eugen Nae, de la FC Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici