Primele medalii de aur de la JO pentru China

Sportivul chinez Pang Wei a câştigat titlul olimpic la tir, după ce halterofila Chen Xiexia a câştigat prima medalie de aur pentru China, la categoria 48 kg.

17 afișări
Imaginea articolului Primele medalii de aur de la JO pentru China

Primele medalii de aur de la JO pentru China

Sportivul chinez Pang Wei a câştigat, sâmbătă, la Beijing, titlul olimpic la tir, în proba de pistol cu aer comprimat 10 m, devansându-i pe sud-coreeanul Jin Jong-oh şi pe nordăcoreeanul Kim Jong-su.

Învingătorul, care a adus Chinei a doua medalie de aur la JO de la Beijing, a acumulat 688,2 puncte, în timp ce Jong-oh a obţinut 684,5 puncte, iar Jong-su a reuşit 683 puncte.

Prima medalie de aur pentru China la JO a obţinut-o halterofila Chen Xiexia, la categoria 48 kg.

Reprezentantul României în proba de pistol cu aer comprimat 10 m, Iulian Raicea, s-a clasat pe locul 44, din 48 de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici