Primul meci al lui Al-Nassr de la transferul lui Cristiano Ronaldo, anulat în ultima clipă

Cristiano Ronaldo s-a alăturat echipei Al-Nassr în această săptămână, dar primul meci de la sosirea acestuia a fost anulat în ultimul moment din cauza ploilor abundente de pe stadionul din Arabia Saudită.

515 afișări
Imaginea articolului Primul meci al lui Al-Nassr de la transferul lui Cristiano Ronaldo, anulat în ultima clipă

Primul meci al lui Al-Nassr de la transferul lui Cristiano Ronaldo, anulat în ultima clipă

Clubul a fost pus în lumina reflectoarelor internaţionale după ce a finalizat costisitoarea achiziţie a lui Ronaldo, la puţin timp după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat la sfârşitul anului 2022.

Ei l-au prezentat pe Ronaldo în această săptămână şi trebuiau să întâlnească joi Al-Ta'i, dar au fost nevoiţi să anuleze meciul şi să îl amâne până vineri.

Clubul a scris pe Twitter: "Din cauza ploilor abundente şi a condiţiilor meteorologice care au avut un impact asupra electricităţii stadionului, am fost informaţi oficial că meciul din această seară cu Al Ta'i este amânat pentru 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat fanilor şi le dorim tuturor să călătorească în siguranţă".

A existat o confuzie cu privire la faptul dacă Ronaldo va juca în meci. Înainte de confirmarea plecării sale de la Manchester United în noiembrie, Federaţia Engleză de Fotbal i-a aplicat atacantului de 37 de ani o suspendare de două meciuri şi o amendă de 50.000 de lire sterline.

Ronaldo a fost filmat nervos în timp ce lovea cu palma telefonul unui băiat autist de 14 ani după ce United a pierdut cu 1-0 în faţa lui Everton pe 9 aprilie, fapt pentru care a fost, de asemenea, avertizat de poliţie.

Cu toate acestea, Al-Nassr nu a confirmat niciodată dacă planul era ca el să ispăşească interdicţia, noi rapoarte sugerând că sunt dornici să profite de atenţia uriaşă a presei în jurul prezentării sale. Mii de fani aşteptau să îl vadă pe Ronaldo în acţiune în primul meci de la semnarea sa şi acum trebuie să mai aştepte încă o zi pentru a afla dacă va juca în primul meci.

The Mail a relatat că o sursă a afirmat că există "15 la sută şanse" ca Ronaldo să se alinieze în galben şi albastru atunci când Al-Nassr va înfrunta Al-Ta'i în Saudi Pro League, pe Mrsool Park, în faţa unei mulţimi de spectatori care vor umple stadionul.

În ciuda faptului că FA din Anglia a fost autoritatea care i-a dat lui Ronaldo interdicţia de două meciuri, suspendarea trebuie respectată la nivel mondial din cauza regulilor FIFA.

Dacă cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur şi-ar ignora interdicţia, ar putea primi o pedeapsă şi mai aspră. Cu toate acestea, se pare că şefii lui Al-Nassr examinează certificatul de autorizare internaţională al lui Ronaldo pentru a vedea dacă acesta include o portiţă care le-ar permite să evite pierderea noului lor jucător vedetă pentru două meciuri.

Ronaldo şi Al-Nassr nu au făcut nicio menţiune despre o potenţială interdicţie la prezentarea acestuia la începutul acestei săptămâni, în care acesta a vorbit despre entuziasmul său de a fi în Orientul Mijlociu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici