Primul trofeu împreună. Al Hilal, echipa saudită pregătită de Răzvan Lucescu, a câştigat Liga Campionilor Asiei

Al Hilal, echipă saudită pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, a câştigat Liga Campionilor Asiei, duminică, după ce a învins formaţia japoneză Urawa Red Diamonds, la Saitama, scor 2-0 (3-0, la general).

800 afișări
Imaginea articolului Primul trofeu împreună. Al Hilal, echipa saudită pregătită de Răzvan Lucescu, a câştigat Liga Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Primul gol al partidei din Japonia a fost reuşit în minutul 74, de Salem Al Dawsari, care a primit o pasă în faţa porţii de la Sebastian Giovinco, fostul jucător de la Juventus Torino. Scorul final a fost stabilit de francezul Bafetimbi Gomis, în minutul 90+3.

Al Hilal s-a impus cu 3-0, la general, după ce, la Riad, în partida tur, a câştigat cu 1-0, graţie reuşitei lui Andre Carrillo.

Astfel, Răzvan Lucescu a cucerit primul trofeu alături de Al Hilal de la numirea în funcţie, la începutul actualului sezon. Tehnicianul român mai are în palmares titlul de campion al Greciei şi două Cupe ale Greciei, alături de PAOK Salonic, Cupa Qatarului, cu El Jaish, dar şi două Cupe ale României, obţinute la Rapid.

În urma câştigării Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal şi-a asigurat prezenţa la Campionatul Mondial al Cluburilor, care va avea loc în Qatar, în perioada 11-21 decembrie. La competiţie vor mai participa Flamengo (CONMEBOL), Liverpool (UEFA), Esperance de Tunis (CAF), Monterrey (CONCACAF), Hienghene Sport (OFC) şi Al-Sadd (AFC - gazdă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici