Primul turneu de tenis în scaun rulant din România va avea loc la Bucureşti

Primul turneu de tenis în scaun rulant din România va avea loc în perioada 9-12 iulie, la Bucureşti, se arată într-un comunicat remis vineri agenţiei MEDIAFAX de către Fundaţia Motivation România.

59 afișări
Imaginea articolului Primul turneu de tenis în scaun rulant din România va avea loc la Bucureşti

Primul turneu de tenis în scaun rulant din România va avea loc la Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Turneul care va avea loc la Bucureşti şi se va numi "Motivation Romania Open 2009" este inclus în calendarul competiţional al Federaţiei Internaţionale de Tenis 2009 NEC Tour şi se numără printre cele peste 100 de turnee de tenis în scaun rulant.

Competiţia va fi promovată în cadrul unui eveniment ce va avea loc, joi, de la ora 15.30, la sediul ANEFS din Bucureşti, care va cuprinde o conferinţă de presă şi meciuri demonstrative de tenis în scaun rulant susţinute de Jayant Mistry, clasat în primii 8 tenismeni din lume, de tineri sportivi romăni utilizatori de scaun rulant şi celebrităţi ale tenisului românesc.

La conferinţa de presă vor participa ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Robin Barnett, Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, şi preşedinţele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici