Problemele se ţin lanţ de Copa America. 11 jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus înainte de meciul de deschidere

  • Copa America nu a început încă, dar problemele se ţin lanţ.
  • După ce turneul a fost mutat dintr-o ţară în alta de mai multe ori, acum a fost lovit de COVID-19.
  • 11 jucători au fost testaţi pozitiv la sosirea în Brazilia.
  • Opt sunt Venezuela şi trei din Bolivia, au declarat sâmbătă federaţiile de fotbal din cele două ţări.
446 afișări
Imaginea articolului Problemele se ţin lanţ de Copa America. 11 jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus înainte de meciul de deschidere

Problemele se ţin lanţ de Copa America. 11 jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus înainte de meciul de deschidere

Venezuela, care joacă duminică în meciul de deschidere al turneului împotriva Braziliei, a convocat 15 jucători noi pentru echipa sa. Trei membri ai personalului său au fost, de asemenea, infectaţi.

Federaţia sa de fotbal a declarat într-un comunicat că noii jucători convocaţi „sunt pregătiţi să se alăture grupului din Brazilia mai târziu astăzi”

Mai târziu, Federaţia Boliviană de Fotbal a declarat că trei jucători şi un membru al staff-ului echipei au fost testaţi pozitiv. Primul meci al Boliviei în turneu va fi luni împotriva Paraguayului.

Organizaţia sud-americană de fotbal CONMEBOL a subliniat într-o declaraţie că „meciurile se vor juca conform programului”.

Selecţionerul din Venezuela a precizat că noua situaţie va face dificilă pregătirea meciului din acestă seară cu Brazilia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici