Procedură disciplinară a UEFA împotriva FRF după meciul cu Irlanda de Nord

UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru "bannere neautorizate" şi "probele cauzate de suporteri" la meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, de vineri, de la Belfast, din preliminariile Euro-2016.

529 afișări
Imaginea articolului Procedură disciplinară a UEFA împotriva FRF după meciul cu Irlanda de Nord

Procedură disciplinară a UEFA împotriva FRF după meciul cu Irlanda de Nord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, UEFA a deschis o procedură disciplinară şi împotriva Federaţiei Nord-irlandeze de Fotbal (IFA) pentru aruncarea de torţe şi alte obiecte în teren.

UEFA va anunţa deciziile în acest cazuri la 16 iulie.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. România rămâne liderul grupei F, cu 14 puncte.

"13-15 iunie 1990: trei zile de istorie românească. 13 iunie 2015: Tot aşteptăm ca vinovaţii să plătească." şi "The romanian are coming. To Euro 2016" au fost două dintre bannerele afişate de fanii români pe Winsdor Park.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici