Program EURO 2020, 6 iulie. Italia - Spania, prima semifinală. Ultimele pregătiri înainte de confruntare

  • Pe Wembley se decide, marţi seară, de la ora 22.00, prima finalistă de la Campionatul European.
  • Ibericii se tem de forţa şi de organizarea azzurrilor pregătiţi de Roberto Mancini.
  • Cealaltă semifinală, Anglia-Danemarca, se dispută miercuri seară, tot cu începere de la ora 22.00.
1837 afișări
Imaginea articolului Program EURO 2020, 6 iulie. Italia - Spania, prima semifinală. Ultimele pregătiri înainte de confruntare

Roberto Mancini, selecţionerul Italiei

Aşteptările sunt uriaşe pentru semifinala de la Euro 2020 dintre Spania şi Italia, programată marţi seara, de la ora 22.00, pe Wembley din Londra.

Echipa iberică, după ce a eliminat Elveţia cu emoţii, se pregăteşte pentru azzurri care, la rândul lor, au reuşit să-şi învingă rivalii din Belgia.

Antrenorul Luis Enrique, conştient de forţa oamenilor lui Roberto Mancini, nu a pierdut timp şi deja duminică dimineaţă s-a apucat de treabă. A studiat atent mişcările de contracarare a jocului italienilor.

Selecţionerul Spaniei apare în faţa unui monitor dublu cu imagini (unul aparţine unui laptop) care arată schemele Italiei din jocul cu Belgia. „Pregătindu-ne în cel mai bun mod”, a scris antrenorul iberic pe Twitter.

Un selfie care arată seriozitatea şi importanţa partidei de la Londra, dar şi confirmarea că, la acest nivel, nimic nu este la cheremul întâmplării.

Italia este o maşină pusă pe un circuit de viteză. A câştigat 13 curse la rând şi pare greu de oprit. În cele 37 de jocuri din ”epoca Mancini”, a realizat în medie 2,46 puncte pe meci (cu 2,43 goluri înscrise pe meci).

Mancini a construit o Italia independentă, în sensul că performanţele azzurrilor nu depind de nimeni. Echipa joacă aproape întotdeauna bine, fără să îi pese de adversar. Există o identitate definită de care se agaţă chiar şi atunci când pe mare este furtună, apreciază specialiştii independenţi.

Limitându-ne la Campionatele Europene, Italia nu câştigase niciodată primele 5 meciuri dintr-o fază finală şi nu atinsese niciodată numărul de 11 goluri marcate.

Atacanţii Immobile şi Insigne au început puternic competiţia, dar au întâmpinat dificultăţi după trecerea de grupe. Italia însă n-a suferit. Din linia a doua au venit Locatelli, Pessina şi Barella. Record italian la Campionatele Europene în privinţa marcatorilor care provin de la mijlocul terenului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici